Mördad inför sina barn

Daphna Meir הי״ד

Daphna Meir הי״ד

En palestinsk terrorist knivhögg en israelisk kvinna till döds på söndagskvällen i den israeliska bosättningen Otniel på Västbanken. Den 38-åriga fyrabarnsmamman Daphna Meir var ensam hemma med sina barn när terroristen bröt sig in i deras hus och attackerade henne. Ett av barnen uppges ha bevittnat det brutala dådet efter att ha hört moderns skrik och försökt komma till hjälp. Förövaren ska sedan ha flytt från platsen i riktning mot det intilliggande palestinska samhället Khirbet Karme. Vittnen uppges ha identifierat honom som en palestinier som regelbundet kom och arbetade på bosättningen.

Israels försvarsstyrkor inledde genast en omfattande jakt på terroristen. De boende i Otniel har uppmanats att hålla sig inomhus, medan omkringliggande vägar har stängts av. Israels president Reuven Rivlin och premiärminister Binyamin Netanyahu framförde under kvällen sina kondoleanser till den mördade kvinnans familj och uttryckte sin bestörtning över mordets brutalitet. Netanyahu lovade att den skyldige skulle hittas och ställas till svars.

Paul Widen

Jerusalem

Senaste inläggen
Prenumerera
Fyll i fälten nedan, så kommer du att få ett e-postmeddelande när det finns något nytt att läsa på sidorna!

Alla fält måste fyllas i!

Vi kommer att hålla din e-postadress 100% säker och inte förmedla den till annan part.

Arkiv:
Kategorier:
Besöksstatistik
  • 1005Det här inlägget:
  • 1095038Läsningar totalt:
  • 186Läsningar idag:
  • 898478Besökare totalt:
  • 173Besökare idag:
  • 2Besökare online nu:
  • 22 maj, 2013Sedan:
Nyheter
Analyser
Krönikor
I marginalen
Meddelanden
Smultronställen